2023, szeptember 25.
16.7 C
Budapest
14.9 C
Moszkva

Ismét Donyeck belvárosát lőtték az ukránok, egy ember meghalt

Egy ember meghalt a donyecki városközpont ukránok általi bombázása következtében – közölte Alekszej Kulemzin, a város polgármestere a Telegram-csatornáján.

“Az előzetes információk szerint 10:00 órakor a Vorosilovszkij kerület ágyúzásának következtében egy halott és három sebesült” – olvasható a bejegyzésben.

Később a DNR rendkívüli helyzetek minisztériuma megerősítette, hogy egy ember meghalt, és pontosította a sebesültek számát – öt ember megsérült, mindannyian kórházba kerültek.

Donyeck reggel óta tűz alatt áll. Az ukrán háborús bűnökkel kapcsolatos kérdések ellenőrzésével és koordinálásával foglalkozó közös központban a DNR képviselete szerint 06:15-től kezdődően az ukrán erők több mint 20 különböző lövedéket lőtt ki a városrészekre.

Találat ért egy bevásárlóközpontot, üzletek és közlekedési csomópontok is a közelben vannak.

A lövések következtében kigyulladt egy autóbusz és két személygépkocsi.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videón, ahogy a frontvonalaktól távol találat ér egy ukrán katonai szerelvényt

Rakétacsapás ért egy ukrán vasúti szerelvényt, amely katonai felszereléseket szállított volna a frontra. A Telegramra feltöltött videó leirata szerint a csapást mélyen az ukrán...

Forbes: az oroszok kilőtték az ukrán erők legjobb svéd harckocsijait is

Az orosz hadsereg drónokkal mért csapást két ritka svéd Strv 122-es harckocsira, amelyeket a skandináv ország adott az Ukrán Fegyveres Erők számára - jelentette...

A donyecki frontszakaszon előre törtek az orosz erők

Az orosz hadsereg Donyeck felé, Veszele település közelében javította taktikai pozícióját - közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium az ukrajnai háborúval kapcsolatban. A tárca szerint...
spot_img

Videó