2024, február 28.
14.7 C
Budapest
2.8 C
Moszkva

Holtan találták New York-i otthonában Donald Trump nővérét, 86 éves volt

Holtan találták hétfőn New York-i lakásában a 86 éves Maryanne Trump Barryt, Donald Trump volt amerikai elnök legidősebb testvérét.

A rendőrség hajnali 4 óra körül talált rá élettelen testére a manhattani Upper East Side-on lévő, 5th Avenue-i lakásban – írja a Post Millennial. A városi halottkém még nem közölte a halál okát, de a rendőrség szerint nem voltak traumára vagy idegenkezűségre utaló jelek.

Az 1937-ben született Maryanne volt a legidősebb az öt Trump-testvér közül. Ronald Reagan elnök 1983-ban az amerikai New Jersey-i kerületi bíróságra, Bill Clinton elnök pedig 1999-ben az amerikai fellebbviteli bíróságra (harmadik kerület) jelölte. Barry Trump 2016-ban inaktív bíró lett, 2019-ben pedig nyugdíjba vonult, és bátyja elnöksége alatt távozott a nyilvánosságtól.

“Már gyerekként is jobban tudtam, hogy meg sem próbálok Donalddal versenyezni” – mondta 2002-ben a New York magazinnak. “Nem lettem volna képes nyerni. Már nagyon fiatalon maketteket épített. Hatalmas épületeket.”

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Biden: az EU vezetői halálra vannak rémülve Trump miatt

Joe Biden amerikai elnök "teljesen bizarrnak" minősítette elődje, Donald Trump NATO-val kapcsolatos megjegyzéseit, miután a republikánus elnökjelölt azt mondta, Washingtonnak nem kellene megvédenie azokat...

Financial Times: mindenki tudja, hogy a nyugati különleges erők már Ukrajnában vannak

A Financial Times egy meg nem nevezett magas rangú európai katonai tisztviselőt idézett, aki szerint a nyugati különleges erők már jelen vannak Ukrajnában, hiába...

Olaszország: nem állunk háborúban Oroszországgal

Olaszország "nem áll háborúban Oroszországgal", és nem tervezi, hogy csapatokat küldjön Ukrajnába - tisztázta kedden Antonio Tajani olasz külügyminiszter. Olaszország Ukrajnának nyújtott folyamatos támogatásában nem...
spot_img

Videó