2022, augusztus 20.
20.5 C
Budapest
17.6 C
Moszkva
Array

Gerard Depardieu kész meghalni Oroszországért

Gerard Depardieu híres francia színész, aki orosz állampolgársággal is rendelkezik, azt nyilatkozta, hogy kész meghalni Oroszországért – írja a Lenta.

„Kész vagyok meghalni Oroszországért, hiszen erősek itt az emberek. Nem akarok úgy meghalni, mint egy bolond a jelenlegi Franciaországban” – mondta a színész megjegyezve, hogy sosem érezte magát franciának. „Nem hiszek semmiben sem. Főleg magamban nem. Az ágyamban esténként néha örökre nyugovóra akarok térni” – mondta Depardieu.

A cannes-i filmfesztiválon azt nyilatkozta, hogy nagyon kedveli Vlagyimir Putyint. „Jól ismerem Viktor Juscsenko elnököt is. Szeretem az ukránokat, de a konfliktusokról való tárgyalás nem tartozik a kompetenciámba. Nem szeretem a háborúkat, és nem szeretem a konfliktusokat se, mert ezek halálhoz vezetnek” – mondta a francia színész.

Deapardieu 2013 januárjában szerezte meg az orosz állampolgárságot, az orosz személyigazolványát pedig Vlagyimir Putyin személyesen adta át neki.

Azért döntött más állampolgárság felvétele mellett, mert a francia elnök 75 százalékos jövedelemadót akart bevezetni azok számára, akik évi egymillió eurónál többet keresnek. A francia kormány végül nem vezette be a luxus adót.

RapidPress Hírszolgálat

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az ukrán nacionalista Kraken egység kivégzett 100 ukrán katonát

Mintegy 100 ukrán katonát végeztek ki a "Kraken" ezred nacionalista harcosai, mert elhagyták állásaikat - közölte az orosz védelmi minisztérium pénteki napi tájékoztatóján. Miután az...

Oliver Stone betiltott filmjéről: Ukrajna Lángokban

Az ukrajnai konfliktus, nem meglepően, rendkívüli figyelmet kap a médiában. Sajnos Ukrajna történelme nem kerül terítékre, holott ilyenkor fontos lenne, mert az események, természetesen,...

Több mint 90 külföldi zsoldost semmisítettek meg az orosz cirkálórakéták

Több tucatnyi, Kijev oldalán Moszkva ellen harcoló külföldi zsoldost öltek meg az északkelet-ukrajnai Harkov városában egy katonai tábor elleni támadásban - közölte csütörtökön az...