2023, szeptember 21.
24 C
Budapest
19.8 C
Moszkva

Füstbombával támadtak a japán miniszterelnökre (Videó)

Hangos robbanás hallatszott Fumio Kishida japán miniszterelnök szombati, Wakayama kikötővárosban tett látogatása közben, ami káoszt okozott, mivel a tömeg menekülni próbált. A miniszterelnököt evakuálták a helyszínről, állítólag sértetlenül, és a hatóságok egy gyanúsítottat őrizetbe vettek.

A Kyodo News szerint helyi idő szerint 11:30 körül robbanás történt, amikor a miniszterelnök a Saigasaki halászkikötőben készült beszédet tartani, és egy férfi a tömegből kilépve egy “füstbombának” tűnő tárgyat dobott Kishida felé.

Az NHK által idézett több szemtanú, köztük egy helyi városi tanácstag, azt mondta, hogy látták, amint valaki közvetlenül a robbanás előtt egy “henger alakú ezüst tárgyat” dobott el. Az első jelentések szerint nem voltak sérültek.

A kialakult pánikról videófelvétel készült, amelyen látható, ahogy a rendőrök a földön fekvő gyanúsítottal dulakodnak, miközben megpróbálják megfékezni. A zűrzavarban a járókelők is minden irányba menekültek.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Lengyelország figyelmeztette az ukrán oligarchákat

A lengyel védelmi miniszter az ukrán oligarchákat okolta a gabonaszállítások körüli jelenlegi vitáért, és azt mondta, nem engedhető meg, hogy Kijev a lengyel piacon...

Kreml: jelenleg nincs alapja a tárgyalások megkezdésének

Oroszország kész diplomáciai megoldást keresni az ukrajnai konfliktusra, de egyelőre nincs alapja a tárgyalások megkezdésének - közölte a Kreml sajtófőnöke. "Egyre gyakrabban hallani a 'tárgyalások'...

Ukrajna energetikai infrastruktúrája került tűz alá

Az ukrajnai Rivne energetikai infrastruktúrája tűz alá került, a Rivnenszkij járás egy része áram nélkül maradt - jelentette Vitalij Koval, a Rivne terület közigazgatás...
spot_img

Videó