2023, március 20.
12.7 C
Budapest
2.6 C
Moszkva

Francia politikus: Zelenszkij őrült, meddig fogjuk még követni?

A francia Hazafiak mozgalom vezetője, Florian Philippot őrültnek nevezte Volodimir Zelenszkijt, amiért azt kérte a Nyugattól, hogy adjon Ukrajnának nagy hatótávolságú repülőgépeket és rakétákat.

Korábban Zelenszkij, miután a nyugati országok bejelentették, hogy harckocsikat kívánnak szállítani Ukrajnának, repülőgépek és rakéták szállításáról beszélt.

Philippot a Twitterén azon tűnődött, hogy mit követelhet még Zelenszkij kívásnságlistáján.

“A nukleáris arzenálunk, nem?! Meddig fogjuk még követni ezt az őrültet? A nukleáris világháborúig?!” – írta.

Korábban Philippot “őrültségnek és a harmadik világháborúhoz vezető útnak” nevezte azt a döntést, hogy amerikai és német tankokat adnak át Kijevnek.

A volt parlamenti képviselő többször bírálta a nyugati országokat az Ukrajnának nyújtott pénzügyi támogatásért és a fegyveres erők katonai felszerelésekkel való ellátása miatt, ami meghosszabbítja a kelet-európai országban zajló konfliktust.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kijev engedélyezte, hogy a katonákat végzettség nélkül is tiszti rangra emelhessék

Az ukrán parlament hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi tiszti rendfokozatok megadását a harci tapasztalattal rendelkező, de felsőfokú katonai végzettséggel nem bíró...

Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának

A háborúnak csak a tűzszünet és a béketárgyalások vethetnek véget, a fegyverek és a lőszerkészlet átadása nem, ezért Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának...

Újabb fegyver- és lőszerszállítmányt küld az Egyesült Államok Ukrajnába

Az Egyesült Államok újabb 350 millió dollár értékű (mintegy 130 milliárd forint) katonai segítségnyújtást jelentett be Ukrajna számára hétfőn. Joe Biden elnök felhatalmazása nyomán -...
spot_img

Videó