2024, március 1.
10.9 C
Budapest
1.1 C
Moszkva

Evakuálják a nagykövetségeket Kijevből

Ukrán jelentések szerint a korábban az ukrán fővárosba visszatelepült nagykövetségeket most ismét evakuálják. Hétfőn reggel masszív orosz rakétacsapásokról számoltak be Ukrajna-szerte, válaszul a Krími híd elleni ukrán terrortámadásra.

Közben Japán ukrajnai nagykövetsége ismételten felszólította a még az országban tartózkodó japán állampolgárokat, hogy azonnal hagyják el az országot, amint ez biztonságossá válik.

Ezt megelőzően az Egyesült Államok kijevi nagykövetsége figyelmeztetést adott ki az amerikai állampolgároknak, és felszólította őket, hogy keressenek menedéket és hagyják el Ukrajnát.

Élő közvetítésünket itt találod.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: az Egyesült Királyság közvetlenül részt vesz az ukrajnai konfliktusban

Nagy-Britannia közvetlen katonai szerepvállalása Ukrajnában soha nem volt titok, de az ország egyik intézményesített médiuma most nyíltan elismerte - közölte csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz...

Bloomberg: Oroszország nyárra áttörheti Ukrajna védelmi rendszerét

Oroszország nyárra áttörheti Ukrajna védelmi rendszerét, ha nyugati támogatóitól nem kap elegendő lőszert - írja az amerikai Bloomberg hírügynökség. "Az ukrán hatóságok attól tartanak, hogy...

Négy frontszakaszról jelentett sikereket az orosz védelmi minisztérium

A kupjanszki, a donyecki, az avgyijivkai és a herszoni frontszakaszról számolt be az orosz erők előretöréséről csütörtöki hadijelentésében az orosz védelmi tárca. A minisztérium szerint...
spot_img

Videó