2022, december 2.
2.5 C
Budapest
-10.3 C
Moszkva

Elon Musk az ukrán parlamentnek: B@sszátok meg mindannyian!

Tovább folytatják az ukrán felhasználók Elon Musk zaklatását a Twitteren, amiért béketervében eredetileg is Oroszország részének írta le a Krím félszigetet. A négy új orosz, korábban kelet-ukrán régióba pedig új népszavazást javasolt ENSZ felügyelettel, de hozzátette, hogy ugyan ez az eredmény várható.

A bejegyzésekkel magára haragította az ukránokat, akik a legalpáribb módon támadják a milliárdost. Ukrajna leköszönő németországi nagykövete Andrij Melynik káromkodva válaszolt Musk bejegyzésére, de az ukrán állami apparátus legtöbb képviselője nyomdafestéket nem tűrő módon reagált.

Így tett az ukrán parlament hivatalos Twitter fiókjának kezelője is, aki ugyan nem káromkodott, de azt írta Musk-nak, a Krím Ukrajna, Donyeck Ukrajna, Luganszk Ukrajna.
Erre a Tesla vezér már csak annyit válaszolt, hogy “B@sszátok meg mindannyian!”

De Musk nem állt meg itt és egy újabb bejegyzést tett közzé, amelyen egy 2012-es választási eredményt közöl. Ezen jól látszik, hogy egész Kelet-Ukrajnában az oroszbarát pártok nyertek. Lindsey Graham republikánus szenátornak válaszolt, aki Ukrajna támogatására szólított fel.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Külföldi zsoldosokra mértek csapást az orosz erők a Donbasszban

Az orosz légierő és a tüzérség csapást mért a külföldi zsoldosok egyik ideiglenes telepítési pontjára a Donyecki Népköztársaságban lévő Csaszov Jarban (ukránul Csasziv Jar),...

A Kreml szerint elfogadhatatlanok Biden feltételei a tárgyalásokhoz

A Kreml szerint elfogadhatatlanok azok a feltételek, amelyeket Joe Biden amerikai elnök az Oroszországgal folytatott tárgyalások megkezdéséhez támasztott - mondta Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő. "Valójában,...

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...