2022, december 6.
5.1 C
Budapest
-10.8 C
Moszkva

Élő közvetítés: Mihail Gorbacsov búcsúztatója Moszkvában

Élő kép a moszkvai Szakszervezetek Házából, ahol a rokonok, barátok és a helyiek gyűlnek össze, hogy elbúcsúzzanak Mihail Gorbacsovtól.

A búcsúztatás egy állami temetés elemeivel, például díszőrséggel zajlik. Az egykori szovjet főtitkárt a felesége mellé temethetik a moszkvai Novogyevicsi temetőbe.

A volt szovjet elnök augusztus 30-án, 91 éves korában, súlyos és hosszan tartó betegség után hunyt el. Gorbacsov 1985-ben lett a Szovjetunió Kommunista Pártjának főtitkára, majd a Szovjetunió első és utolsó elnöke (1990-1991).

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zurabisvili: már harminchárom grúz katona halt meg Ukrajnában

Harminchárom, az ukrán erőket támogató grúz katona halt meg Ukrajnában - közölte Szalome Zurabisvili georgiai elnök hétfőn Varsóban, a lengyel  hivatali partnerével, Andrzej Dudával közösen...

Ezért volt ma rakétaeső: ukrán dróntámadás ért két orosz katonai repülőteret

Ukrajna támadást intézett katonai repülőterek ellen Szaratov és Rjazán térségében, három orosz katona meghalt - közölte a védelmi minisztérium sajtószolgálata. Erre válaszul indult a...

Rakéta áradat tart Ukrajna felé, több irányból – percről-percre frissítjük

Hétfő van, mondhatni menetrend szerint érkeznek az orosz rakéták az ukrajnai infrastruktúra ellen. Ukrán jelentések szerin masszív rakétatámadás kezdődött.  Kövesse az eseményeket percről percre.