2023, szeptember 28.
21.2 C
Budapest
15.1 C
Moszkva

Egy ungvári étteremben verték össze az SZBU tábornokát saját részeg kollégái

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) egyik tábornokát kollégái bántalmazták, amikor először részegen összeverekedtek egy kárpátaljai étteremben, majd egy erdőbe vitték – jelentette a helyi média.

A Sztrana című ukrán lap rendőrségi forrásaira hivatkozva közölte, hogy Andrij Panarin, az SZBU helyi kémelhárítási osztályának vezetője és beosztottjai Ungvár városában egy étteremben mulatoztak. Kollégájuk, Viktor Mikulin SZBU-tábornok történetesen ugyanabban az étteremben tartózkodott abban az időben, ahol egy ukrán törvényhozó tanácsadójával és egy meg nem nevezett európai szervezet képviselőivel találkozott.

Mikulin állítólag leszidta a részeg társaságot a hangos viselkedésük miatt – amit az SZBU emberei nem fogadtak jól. Panarin emberei ütlegelni kezdték a tábornokot – állította a lap.

Az ittas kollégák ezután állítólag egy erdőbe vitték Mikulint, ahol tovább ütlegelték, ami után néhány foga is kiesett.

A megpróbáltatások végén a támadók elvették a tábornok iPhone 14-es telefonját – számolt be a Sztrana.

A jelentés szerint a törvényhozónak az étteremben jelen lévő tanácsadója volt az, aki értesítette a rendőrséget.

A névtelen forrás az újságíróknak elmondta, hogy a történet középpontjában álló kémelhárítókat előzetes letartóztatásba helyezték, tettükkel kapcsolatban büntetőeljárás indult.

Egy helyi újságíró megerősítette a lapnak, hogy az incidens valóban megtörtént, és megosztott egy fotót, amelyen állítólag egy összevert Mikulin látható.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Előretört az orosz hadsereg a dél-donyecki frontszakaszon

Kedvezőbb hadállásokat foglaltak el az orosz erők az ukrajnai front dél-donyecki szakaszán, miközben a Zaporozsje megyei Prijutne településnél két ukrán támadást visszavertek - közölte...

NYT: az akadozó ellentámadása komoly veszélyt jelent Ukrajna számára

Ukrajna akadozó ellentámadása komoly veszélyt jelent Kijev számára, mivel a harctéren a haladás hiánya a nyugati támogatás csökkenéséhez vezethet - jelentette csütörtökön a New...

Izvesztyija: Oroszország felmenti a jövedelemadó fizetése alól a hadműveletben résztvevő önkénteseket

Az orosz parlament alsóháza a jövő hónapban olyan törvényt fogadhat el, amely mentesítené az Ukrajnában harcoló önkénteseket a jövedelemadó alól - jelentette az Izvesztyija...
spot_img

Videó