2023, február 4.
5.4 C
Budapest
0.3 C
Moszkva

Conte: igazságtalan az orosz sportolók kizárása, együttérzek velük

Antonio Conte, a londoni Tottenham futballcsapatának vezetőedzője úgy véli, igazságtalan az oroszok kitiltása a nemzetközi sportéletből.

Az olasz szakember a Press Association hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, véleménye szerint a politika nem érintheti a futballt és általában a sportot.

“Nagyon szomorú, hogy ez a súlyos helyzet hatással van a futballra és az egész sportvilágra, és együttérzek az orosz sportolókkal, akiket felfüggesztenek a versenyekről. Szerintem ez igazságtalan” – jelentette ki Conte.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) február 28-án azt javasolta a nemzetközi sportági szövetségeknek, hogy az Ukrajnában zajló háború miatt akadályozzák meg Oroszország és a hadműveletet támogató Belorusz sportolóinak nemzetközi versenyeken való részvételét.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fogolycsere: 63 orosz tért haza az ukrán ellenőrzésű területről

Összesen 63 orosz katonát, köztük az "érzékeny kategóriába" tartozó személyeket szállítottak vissza a Kijev által ellenőrzött területről Oroszországba - közölte az orosz védelmi minisztérium...

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert ad Ukrajnának

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert szállít tavasszal Ukrajnának, hogy segítse az orosz repülő-, rakéta- és dróntámadások elleni védelemben - közölte pénteken a francia...

Először számolt be NASAMS légvédelmi rendszer megsemmisítéséről az orosz katonai szóvivő

Az orosz erők a Donyeck környékén folytatott offenzíva során kedvezőbb állásokat foglaltak el, és először semmisítettek meg norvég NASAMS légvédelmi rendszert - jelentette ki...