2023, március 21.
11.2 C
Budapest
1.2 C
Moszkva

Az ukránok sírokat nyitottak fel a Harkovi területen és megcsonkították a holttesteket

Az ukrán különleges szolgálatok oroszellenes provokációt készítenek elő a Harkovi területen

Az ukrán különleges szolgálatok nagyszabású provokációt készítettek elő a Harkovi területen, ennek érdekében több temetőben sírokat nyitottak fel – közölte az orosz védelmi minisztériumra hivatkozva a RIA Novosztyi.

A holttesteket eltorzították, hogy az orosz “kínzások” és “lövöldözések” bizonyítékaként mutassák be őket, az ukrán rendfenntartók most fényképeket és videókat készítenek a halott ukrán állampolgárok holttesteiről, és utánozzák a törvényszéki szakértők munkáját – közölte a minisztérium.

Sírokat nyitottak fel, különösen a Kazacsija Lopan (Kozacha Lopan), Velikij Burluk, Sipovatoje (Shypuvate) és Hatne (Khatnje) temetőiben.

A védelmi minisztérium szerint a kijevi provokáció célja az volt, hogy a Nyugat figyelmét fenntartsa, és meggyőzze őket arról, hogy továbbra is támogatni kell Ukrajnát.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kijev engedélyezte, hogy a katonákat végzettség nélkül is tiszti rangra emelhessék

Az ukrán parlament hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi tiszti rendfokozatok megadását a harci tapasztalattal rendelkező, de felsőfokú katonai végzettséggel nem bíró...

Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának

A háborúnak csak a tűzszünet és a béketárgyalások vethetnek véget, a fegyverek és a lőszerkészlet átadása nem, ezért Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának...

Újabb fegyver- és lőszerszállítmányt küld az Egyesült Államok Ukrajnába

Az Egyesült Államok újabb 350 millió dollár értékű (mintegy 130 milliárd forint) katonai segítségnyújtást jelentett be Ukrajna számára hétfőn. Joe Biden elnök felhatalmazása nyomán -...
spot_img

Videó