2023, március 22.
13.5 C
Budapest
3.8 C
Moszkva
Array

Arseniy Yatsenyuk visszatért

Arseniy Yatsenyuk visszatért

(úgy tűnik mégsem vált a hajmodell-foglalkozásra és divatmodell sem lesz Armani bemutatókon, de macho Marlboro man sem lesz, szóval szatócs marad a kaptafánál)
Így tehát:

… múlt heti lemondását követően tegnap ismét munkába állt Arseniy Yatsenyuk ukrán miniszterelnök, s azzal a lendülettel felszólította a parlamentet, hogy rendkívüli ülésen fogadja el azokat a kormányjavaslatokat, amelyeket előző héten még csak napirendre sem tűzött.
Az általa benyújtott tervezetnek az volt a lényege, hogy nyugati befektetőket vonnának be az ukrán gázvezeték-hálózat felújításába, valamint a hadsereget modern nyugati fegyverekkel szerelnék fel, melyeket -természetesen-  nyugati hitelekből finanszíroínának meg.
A miniszterelnök hétfőn kijevi sajtótájékoztatóján bejelentette azt is, hogy a kormánytagok és a képviselők fizetésének csökkentését javasolja a kabinet. Yatsenyuk szívósabb mint azt némelyek gondolták.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zaharova: a Nyugat teljesen el akarja pusztítani Ukrajnát

A brit kormány azon terve, hogy szegényített uránt tartalmazó lövedékeket küldjön Kijevnek, amelyeket a Moszkvával folytatott konfliktusban használnának, azt mutatja, hogy a nyugati állítások,...

Charles Michel: az EU egy éven belül 1 millió darab lőszerrel látná el Ukrajnát

Az Európai Unió célja, hogy a következő 12 hónapon belül 1 millió darab lőszerrel lássa el Ukrajnát, és biztosítsa ehhez a megfelelő finanszírozást; "ennek...

Sojgu: Moszkva mérlegeli a szegényített uránt tartalmazó brit lövedékekre adható választ

A Kijevbe irányuló, szegényített uránt tartalmazó lövedékek szállítása arra kényszeríti Moszkvát, hogy mérlegelje, miként reagálhat - jelentette ki kedden Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. "Ez...
spot_img

Videó