2022, december 6.
5.1 C
Budapest
-10.8 C
Moszkva

Amerikai képviselő: ha a republikánusok nyernek, Ukrajna egy fillért sem kap (videó)

Amennyiben a republikánusok nyernek a félidős választásokon, “Ukrajna egy centet sem kap” – mondta Marjorie Taylor Green képviselő, a képviselőház republikánus párti tagja Sioux Cityben (Iowa állam) a választókhoz szólva.

“A demokraták szélesre tárták a határainkat, de az egyetlen határ, ami őket érdekli, az Ukrajna, nem pedig Amerika déli része. A republikánusok alatt Ukrajna egy fillért sem kap! A hazánk fontosabb” – mondta.

Kevin McCarthy, a képviselőház kisebbségi vezetője is hasonlóan nyilatkozott. Azt mondta, hogy ha a republikánusok nyernek a november 8-i választásokon, a kongresszus “elvághatja Ukrajna finanszírozását”.

Az orosz csapatok különleges műveletének hátterében a nyugati országok továbbra is fegyvereket pumpálnak Ukrajnába. Moszkva többször kijelentette, hogy a fegyverszállítások csak meghosszabbítják a konfliktust, és hogy a fegyverszállítmányok az orosz hadsereg legitim célpontjává válnak.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zurabisvili: már harminchárom grúz katona halt meg Ukrajnában

Harminchárom, az ukrán erőket támogató grúz katona halt meg Ukrajnában - közölte Szalome Zurabisvili georgiai elnök hétfőn Varsóban, a lengyel  hivatali partnerével, Andrzej Dudával közösen...

Ezért volt ma rakétaeső: ukrán dróntámadás ért két orosz katonai repülőteret

Ukrajna támadást intézett katonai repülőterek ellen Szaratov és Rjazán térségében, három orosz katona meghalt - közölte a védelmi minisztérium sajtószolgálata. Erre válaszul indult a...

Rakéta áradat tart Ukrajna felé, több irányból – percről-percre frissítjük

Hétfő van, mondhatni menetrend szerint érkeznek az orosz rakéták az ukrajnai infrastruktúra ellen. Ukrán jelentések szerin masszív rakétatámadás kezdődött.  Kövesse az eseményeket percről percre.