2022, december 2.
2.6 C
Budapest
-11.6 C
Moszkva

Alla Pugacsova visszatért Oroszországba

Alla Pugacsova énekesnő, aki visszatért Oroszországba, elmondta, hogy befejezte a nyaralását, amely alatt kezelték és pihent.

Pugacsova és családja Izraelbe utazott nem sokkal az orosz különleges hadművelet kezdete után. Többen azzal vádolták, hogy hátat fordított hazájának és ellenzi a hadműveletet.

Szombaton Igor Guljajev tervező a közösségi médiában közzétett egy videót a Pugacsovával Moszkvában folytatott találkozójáról. Az énekesnő a lábával kinyitja az autó ajtaját, és azt mondja a tervezőnek: “És én már régóta itt vagyok, csak nem tudtam összeszedni magam”.

Az énekesnő koncertigazgatója később a RIA Novosztyinak elmondta, hogy Pugacsova már rég visszatért Moszkvába, de egyelőre nem terveznek koncerteket.

Alla Pugacsova szovjet és orosz énekesnő 1949. április 15-én született Moszkvában. Ötévesen lépett először színpadra, és 16 évesen indult első turnéjára. Pályafutása során több mint 500 dalt vett fel, és sikereket ért el Oroszországban és külföldön.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...