2023, szeptember 22.
19.5 C
Budapest
14.6 C
Moszkva

A Mercedes-Benz közölte, hogy a szankciók feloldása után visszatérne Oroszországba

A Mercedes-Benz közölte, hogy az Avtodom kereskedővel folytatott tárgyalások során fenntartotta a lehetőséget arra, hogy a szankciók feloldása esetén visszavásárolja oroszországi eszközeit és visszatérjen az orosz piacra – írta szerdán a Handelsblatt című napilap.

A Mercedes-Benz opciót kapott az oroszországi eszközeinek visszavásárlásra az Avtodomnak történő értékesítés esetén – írta a lap.

“Megállapodtunk a vevővel egy olyan opcióról, amely lehetővé teszi számunkra a vállalati részvények kivásárlását a szankciók eltörlése esetén” – közölte a német autógyártó az újság által idézett közleményben. A Mercedes Benz “egy lépéssel közelebb került az orosz piacra történő visszatéréshez” – írta a Handelsblatt.

A Mercedes-Benz várakozással tekint a megállapodások gyors teljesítése elé, amelyektől az üzlet lezárása függ – írta a hírportál.

Az orosz Avtodom sajtószolgálata korábban azt közölte, hogy a Mercedes-Benz oroszországi eszközeinek megvásárlásáról szóló üzletet még nem zárták le véglegesen.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrán hadiüzemek megsemmisítését jelentette be az orosz védelmi tárca (videó)

Ukrán hadiipari létesítményekre, rádiótechnikai felderítő központokra és szabotőr-kiképzőközpontokra mértek csoportos csapást az éjszaka folyamán az orosz erők nagyhatótávolságú, légi indítású precíziós fegyverekkel és harci...

Newsweek: a Kijevnek ígért Abrams harckocsik el fognak akadni a sárban

Marina Miron, a brit King's College katonai tanulmányok tanszékének kutatója annak a véleményének adott hangot, hogy az Egyesült Államok által Ukrajnának ígért Abrams harckocsik...

Fordulat: Lengyelország mégis szállít fegyvereket Ukrajnának

A lengyel kormány megpróbálta visszavonni Mateusz Morawiecki miniszterelnök fenyegetését, miszerint leállítja az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat. Piotr Müller kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy Lengyelország a meglévő megállapodások...
spot_img

Videó