2022, november 27.
6 C
Budapest
-2.9 C
Moszkva

A Gyűrűk Ura sztárja elfogadta az ál-Zelenszkij meghívását a kijevi melegfelvonulásra

Az ismert brit színész és LMBTQ-jogi aktivista, Ian McKellen elfogadta a Vovan és Lekszus orosz tréfamesterekkel folytatott beszélgetésen elhangzott meghívást, hogy látogasson el Kijevbe egy “Bandera melegfelvonulásra”. A színész azt hitte, hogy kollégájával Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel beszélget.

A közel tízperces beszélgetésben, amelyet a duó hétfőn töltött fel a RuTube orosz videomegosztó platformon, McKellen dicsérte, hogy “Zelenszkij” támogatja az LMBTQ közösséget Ukrajnában.

“Tudom, hogy vannak meleg katonák, akik az önök országáért harcolnak, és a legjobb jutalom lenne számukra az önök lelkesedése és készsége, hogy segítsenek nekik, amikor mindennek vége” – mondta a színész.

A továbbiakban megkérdezte, hogy mit lehetne még tenni Ukrajna megsegítéséért, amire az ál-Zelenszkij azt mondta, hogy Kijevnek több pénzre van szüksége, és azt javasolta, hogy McKellen több embert is átküldhetne az Egyesült Királyságból, hogy segítsenek a kijevi erőknek.

“Létrehozhatnánk egy speciális meleg hadosztályt a hadseregünkben, amely a melegek szabadságáért harcoló emberekből állna. Én majd gondoskodom róluk. Ha elküldi őket, az nagyon hasznos lesz” – mondták a tréfamesterek.

Az “ál-ukrán elnök” a továbbiakban azt mondta, hogy McKellennek messzemenő hangja lenne, amelyet “sok meleg hallana”, majd hozzátette: “Úgy gondolom, hogy sok meleg katonája van, és felhasználjuk őket egy toleráns ukrán hadsereg kialakítására, amely kiváló példa lesz a világ összes LMBT közössége számára”.

McKellen megígérte, hogy átadja az ál-Zelenszkij üzenetét “mindenkinek, aki meghallgatja”, és más módszereket is javasolt az LMBTQ-jogok ukrajnai előmozdítására, például a melegházasság legalizálását.

“Zelenszkij” azt mondta a brit színésznek, hogy végül engedélyezni fogja az azonos neműek házasságát, és felvetette az ötletet, hogy Kijevben melegfesztivált rendezzenek Sztepan Bandera tiszteletére – egy ukrán nacionalista és náci kollaboráns, aki a második világháború alatt 60 000 lengyel lemészárlásáért és több mint 133 000 zsidó, lengyel és orosz meggyilkolásáért volt felelős.

McKellen “csodálatos ötletként” ünnepelte a javaslatot, és megkérdezte, hogy részt vehet-e a felvonuláson, mire az ál-elnök megígérte a színésznek, hogy ő fogja vezetni a felvonulást, és a rajt előtt megcsókolja, hogy megmutassa, mennyire közel áll az ukrán vezető az LMBTQ közösséghez.

A McKellennel készült interjú csak a legújabb, amit a tréfamestereknek, akiknek valódi neve Vlagyimir Kuznyecov és Alekszej Sztoljarov, sikerült megszerezniük nyugati hírességektől. A duó eddig olyan emberekkel készített interjút, mint Stephen King, David Lynch, JK Rowling, Elton John, valamint számos politikussal, köztük Justin Trudeau kanadai miniszterelnökkel, Recep Tayyip Erdogan török elnökkel, Kamala Harris amerikai alelnökkel és Harry herceggel. Magyarországról Karácsony Gergellyel beszélgettek, persze tolmács segítségével, amit itt nézhetsz meg.

A tréfamesterek korábban a YouTube-on tették közzé videóikat, most azonban átköltöztek annak az orosz alternatívájára RuTube-ra, miután a Google videó platformján lévő összes csatornájukat betiltották, miután bombasztikus interjúkat készítettek George W. Bush volt amerikai elnökkel, Ben Wallace brit védelmi miniszterrel és Priti Patel brit belügyminiszterrel.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...