2024, február 27.
10 C
Budapest
-4.5 C
Moszkva

A Fehér Ház kizárta, hogy Biden Ukrajnába utazzon az európai körút során

John Kirby, a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának stratégiai kommunikációért felelős koordinátora kizárta annak lehetőségét, hogy Joe Biden amerikai elnök jövő heti európai körútja keretében Ukrajnába látogasson.

Egy riporter kérdésére, hogy az amerikai vezető tervezi-e, hogy közelgő lengyelországi látogatása során átlépi az ukrán határt, Kirby így válaszolt: “Nem”.

Biden várhatóan hétfő este indul Lengyelországba.

Kirby azt is elmondta, hogy Biden nem tervez találkozni Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel a lengyelországi látogatása során.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Újabb település bevételéről számolt be az orosz védelmi minisztérium

Az orosz védelmi minisztérium bejelentette a donbasszi Lasztocskine falu felszabadítását. A település Avgyejevkától nyugatra található, amely az ukrán hadsereg egyik jelentős korábbi erődítménye volt,...

Zelenszkij: Putyin 2019-ben a Donbasszban zajló harcok beszüntetését kérte tőlem

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elismerte, hogy Vlagyimir Putyin sürgette őt a donbasszi ellenségeskedések 2019-es beszüntetésére. Hozzátette, hogy akkoriban erős aggályai voltak, hogy a diplomácia...

Trudeau elszólta magát: Oroszországnak meg kell nyernie ezt a háborút

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök hétfőn sürgette a NATO-országokat, hogy növeljék katonai kiadásaikat, és küldjenek több fegyvert és lőszert Ukrajnába, de úgy tűnt, hogy egy...
spot_img

Videó