2022, december 1.
4.4 C
Budapest
-13.2 C
Moszkva

A Daily Mail olvasói dühösen reagáltak BoJo felhívására, hogy Ukrajnáért “meg kell húzni a nadrágszíjat”

A Daily Mail olvasói dühödten reagáltak arra, hogy Boris Johnson brit miniszterelnök felszólította a lakosságot, hogy “Ukrajnáért” tűrjék el a meredek áremelkedéseket.

A lap szerint Boris Johnson arra figyelmeztet, hogy a brit családoknak el kell viselniük a magas költségeket a háború sújtotta országban élők érdekében, miközben az ukrán függetlenség napja alkalmából átvette a hálás nemzet legmagasabb kitüntetését.

Összeszedtünk néhány hozzászólást a cikk alatt:

“Őszintén szólva nem érdekel Ukrajna. Először magunkkal kell törődnünk” – írja VelvetHedgehog.

“A kormány folyamatosan kényelmes kifogásokkal áll elő, de az Egyesült Királysággal szemben tartoznak felelősséggel, nem pedig Ukrajnával” – emlékeztetett Lucinda72.

“Sajnálom, Boris. A jótékonyság otthon kezdődik, és az adófizetők milliárdjainak Ukrajnába öntése csak meghosszabbítja ezt a konfliktust. <…> Az emberek rettenetesen aggódnak az energiaszámlák miatt, a nemzeti egészségügyi rendszer válságban van, a bevándorlás pedig kicsúszik a kezünkből. Ennek kellene lennie a prioritásnak, nem pedig valami konfliktusnak egy nem NATO-országban” – mondja Sassy Sussex.

“Sajnálom Ukrajnát, de attól tartok, hogy a brit közvélemény dühös lesz, amiért először másokra gondoltál!” – Platinum10 megjegyezte.

“Biztos, hogy elnyeri a Nobel-békedíjat. Micsoda arrogáns önimádó” – írta lucky ludo.

“Nagyon sok ukrán troll van itt. <…> Ennek a konfliktusnak semmi köze Nagy-Britanniához és a brit közvéleményhez. Csináljatok egy közvélemény-kutatást, és kérdezzétek ki a véleményünket” – sürgetett thomas007.

Az Egyesült Királyságban az elmúlt hónapokban jelentősen emelkedtek a megélhetési költségek, ami nagyrészt a London által Moszkva ellen bevezetett oroszellenes szankcióknak köszönhető.

Nagy-Britannia korlátozó intézkedései ártottak saját gazdaságának és inflációt váltottak ki – különösen az élelmiszer- és üzemanyagárak emelkedésével.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...

Ursula elismerte, hogy már több mint 100 ezer ukrán katona halt meg

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetében bejelentette, hogy az ellenségeskedések kitörése óta több mint 100 000 ukrán katona halt meg. Frissítés: Ursula...