2024, március 3.
9.4 C
Budapest
-0.9 C
Moszkva

29 versenyszámmal indul a 2024-es BRICS-játékok Kazanyban

A 2024-es BRICS-játékok, amelyeket idén nyáron az oroszországi Kazanyban rendeznek meg, 29 különálló versenyszámból állnak majd – közölte pénteken egy magas rangú orosz sporttisztviselő.

Vlagyimir Leonov, az oroszországi Tatár Köztársaság sportminisztere elmondta:

“A sportprogram az Universiade-hoz képest több eseményt tartalmaz. Most 27 helyett 29 esemény lesz”.

2024-es BRICS-játékok

A 2024-es BRICS-játékoknak az oroszországi Kazany ad otthont június 12. és 23. között. Vlagyimir Putyin orosz elnök 2023. május közepén utasította a kormányt, hogy nyújtson be pályázatokat a 2024-es BRICS Játékok oroszországi megrendezésére és lebonyolítására.

Tavaly év végén Oleg Maticin orosz sportminiszter hangsúlyozta, hogy a BRICS-játékok nem más versenyekkel kívánnak versenyezni, és nem fognak beavatkozni a nemzetközi sportnaptárba.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

WSJ: a Krím elleni támadásról kiszivárgott felvétel elmélyítheti a szakadékot a NATO-ban

Egy kiszivárgott hangfelvétel, amely a német hadsereg állítólagos terveit vázolja fel, miszerint segítenének Ukrajnának nagy hatótávolságú rakétákkal támadni a Krím-hidat, szakadást okozhat Berlin és...

38 ukrán drónt lőtt le az orosz légvédelem a Krím felett

A légvédelmi rendszerek 38 ukrán drónt semmisítettek meg a Krím felett - közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium. "Az éjjel meghiúsult a kijevi rezsim kísérlete,...

Berlin: valódi a hangfelvétel, amelyen a német tisztek a Krími híd ellni támadásról beszélnek

Valódiak a német tisztek - köztük a légierő egyik legmagasabb rangú parancsnoka - közötti megbeszélések arról, hogy segítenének Kijevnek egy esetleges Krím elleni támadásban...
spot_img

Videó