Oroszország hírei

Közvetlen kapcsolat Vlagyimir Putyinhoz: csaknem 1.4 millió kérdést küldtek az elnöknek

71

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Több mint 1 385 000 kérdés érkezett  a “Közvetlen kapcsolat Vlagyimir Putyinhoz” elnevezésű műsor szervezőihez szerda délig – írja a TASzSz hírügynökség.

- Hirdetés -

Az orosz elnök a televíziós és rádiócsatornákon élőben közvetített műsorban minden évben válaszol a stúdió vendégeinek és a nézőknek, hallgatók kérdéseire.

A Közvetlen kapcsolat Vlagyimir Putyinhoz című műsor szervezőihez telefonon, interneten és mobilalkalmazás segítségével lehet a kérdéseket eljuttatni. A maratoni élő adás csütörtökön közvetítik Moszkvából.

Az eseményt eredeti nyelven ÉLŐBEN közvetítjük a Facebook oldalunkon!

- Hirdetés -

Az elnökhöz eddig olyan témakörökben érkeztek kérdések, mint az üzemanyag árak emelkedése, a rák elleni küzdelem, a demográfiai helyzet, fiatal családok otthonteremtési lehetőségei, nyugdíjreform, Putyin tervezi-e a találkozót Trumppal, a Babcsenko-ügy és arra is kíváncsiak, hogy az orosz elnök szerint az orosz válogatott tovább jut-e a vb csoportköréből.

Az orosz elnök 2001-óta minden évben maratoni élő televíziós műsorban válaszol a lakosság kérdéseire. Az első évben több mint 400 000 kérdés érkezett, azóta évről évre emelkedik. 2015-ben rekordszámú 3.25 millió kérdés futott be a szervezőkhöz.

Sportórák és navi eszközök

- Hirdetés -

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet