Oroszország hírei

Eddig 2.5 millió jegy kelt el az oroszországi foci-vb-re

104

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Mintegy 2.5 millió jegy már elkelt az idei oroszországi labdarúgó-világbajnokságra, amely kevesebb mint két hónap múlva veszi kezdetét 11 orosz város 12 stadionjában – közölte Vitalij Mutko miniszterelnök-helyettes.

- Hirdetés -

Mintegy 2.5 millió jegy már elkelt és a vásárlók 53 százaléka külföldi futball szurkoló volt – mondta Mutko újságíróknak.

Több ország lesz ahonnan 15 000 – 20 000 szurkoló érkezik Oroszországba, míg az Egyesült Államokból több mint 30 000 futball rajongó érkezik – közölte. Ez azért érdekes, mert az Egyesült Államok válogatottja nem jutott ki a világbajnokságra.

- Hirdetés -

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) egy hete jelentette be, hogy megnyitotta a 2018-as labdarúgó-világbajnokság harmadik és egyben utolsó jegyértékesítési szakaszát.

A moszkvai Luzsnyiki stadion.

Az utolsó szakasz megnyitása előtt 1 698 049 jegy talált gazdára a világ minden tájáról.

A FIFA tájékoztatása szerint április 18-án az utolsó értékesítési szakasz elindítását követő 24 órában több mint 164 000 jegy talált gazdára.

A szövetség emlékeztet, hogy az orosz hatóságok kérésére minden jeggyel rendelkező szurkolónak úgynevezett Fan-ID-t kell igényelnie, amely vízumként is szolgál a torna idejére.

Pulóverek

- Hirdetés -

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet