Oroszország hírei

Ravaszdi róka üzemmódban próbál okoskodni a viszontszankcionált EU

79

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ilyet írnak az egyik nagy magyar hírportalon (a szokásos -Oroszországgal kapcsolatos-  ferdítesek mellett):

- Hirdetés -

 

“…Az európai országok máris azon agyalnak lázasan, hogyan tudják majd kijátszani a korlátozásokat – például átcsomagolni, átbálázni az exportálni akart termékeket Szerbiában, Boszniában vagy Moldovában, és onnan továbbküldeni Oroszországba –, de az teljesen biztos, hogy jelentős mennyiségű élelmiszer marad majd Európában (és kisebb mértékben Kanadában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában)…”

- Hirdetés -

(Index)

Tessék mondani, most komolyan ennyire hülyének tetszenek nézni az oroszokat vagy csak megjátsszák, hogy annyira okosak és ravaszok, hogy akkor most szinte átmentek rókába és majd jól kijátsszák az orosz embargót? Ha már lendületesen, igazi karakán módon – igaz ugyan, átgondolatlanul – de meghozták a szankcióikat Moszkva ellen, akkor most ne kapálódzanak kétségbeesetten mert visszanyalt a fagyi és komoly nemzetgazdasági káraik keletkeznek.

Persze “agyafúrt róka-üzemmódba” meg lehet próbálni átkapcsolni, de akkor is csak kívülről fogják nyalogatni a bolt kirakatát, mint a képen látható róka koma. A boltba most mások fognak bejárni, a nagyhangú szankciózóknak meg marad a kirakat-üveg nyalogatás.

Искандер

Pulóverek

- Hirdetés -

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet