Oroszország hírei

Putyin részvételével indul a 2018-as foci vb önkénteseinek toborzása

61

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Vlagyimir Putyin orosz elnök részvételével ma Moszkvában kezdetét veszi az önkéntesek toborzása a 2017-es konföderációs kupára és a 2018-as labdarúgó-világbajnokságra – írja a TASZSZ orosz hírügynökség a Kreml sajtószolgálatára hivatkozva.

- Hirdetés -

Június 1-én az orosz elnök részvételével veszi kezdetét a 2018-as oroszországi labdarugó-világbajnokság önkéntes programja, a világbajnokság és a 2017-es Konföderációs kupa egyik fő felkészülési eseménye. Az önkéntes program részeként a jövő évi konföderációs kupán több mint 5 000, a világbajnokság szervezésében pedig 15 000 önkéntes vesz majd részt.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) honlapján közzétették az önkéntes program általános tájékoztatóját, ahol lépésről-lépésre levezetik, hogyan lehet valaki önkéntes, közölnek gyakran ismételt kérdéseket és elolvashatjuk olyan önkéntesek történeteit, akik korábban már részt vettek világbajnokságon.

- Hirdetés -

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokságot 2018 június 14 és július 15 között 11 város 12 stadionjában rendezik majd. A fővároson kívül mérkőzéseket rendeznek még Szentpéterváron, Kazanyban , Nyizsnyij Novgorodban, Szaranszkban, Szocsiban, Kalinyingrádban, Jekatyerinburgban, Rosztov-na-Donuban , Volgográdban és Szamarában.

Sífelszerelések

- Hirdetés -

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet