Oroszország hírei

Nagy számban vetődtek rá az EU által az Orosz Föderációban okozott piaci rés betöltésére

68

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Az EU által kezdeményezett és az orosz vezetés által viszontválaszolt embargó által ütötte luk befoltozására nagy számban jelentkeznek be reménybeli jövőbeni beszállítók az Oroszországi Föderációba, illetőleg a hazai orosz cégek is rámozdultak azonnali termelési-kapacitásnövelés indítással,  lévén saját belső piaci részesedésük erősítését kívánják elérni a lehetőséggel a belső piacokon.

- Hirdetés -

 

Az EU-s szakemberek szerint ezen idő alatt a vállalkozások kapacitásbővítéssel, fejlesztéssel fel tudnak készülni arra, hogy újra belépjenek az orosz piacra, csak egyet felejtenek el: lehet nem nagyon lesz hová visszalépni. Egy év nagy idő, addig is “csak” a fél világ szeretné kitölteni az általuk hagyott űrt az orosz piacon és kérdezzük meg magunktól: nem fogja?

- Hirdetés -

Illetőleg tegyük fel a kérdést: “ha én volnék a szankcionált ország, akkor egy év múlva majd szívesen viszontlátnám a szankcionáló országok cégeit, hogy haszonjövedelmet vigyenek ki tőlem, aki szenvedő alanya voltam egy meggondolatlan és kikényszerítő erővel bírónak remélt (nevezetesen megtörni az orosz vezetés mostani politikai irányvonalát) kampányban, VAGY az új beszállítómat szeretném bent látni az országomban, akik akkor is kitartottak mellettem amikor mások nem? Tessék eldönteni.

 

Искандер

Sífelszerelések

- Hirdetés -

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet