Oroszország hírei

Moszkva szigorít az illegális bevándorlók ellen

36

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

MoszkvaAz Orosz Szövetségi Migrációs Szolgálat szigorúbban ellenőrzi az Oroszországba érkező vendégmunkásokat, akik főleg a nyári időszakban érkeznek. A nyár folyamán rengeteg külföldi érkezett Oroszországba, hogy munkát vállaljon valamelyik nagy városban. Annak érdekébe, hogy ezek az emberek ne sértsék meg az orosz bevándorlási és közlekedési törvényeket szigorú ellenőrzésre van szükség – mondta a szolgálat szóvivője.

 

- Hirdetés -

{loadposition billboard}A bevándorlókat elsősorban közúti ellenőrzés során vizsgálják meg, hogy minden papírjuk rendben van és hivatalosan tartózkodik az országban. Az ilyen ellenőrzések során az elmúlt két hónapban csak Moszkvában 350 embert tartóztattak le a bevándorlási törvény megsértése miatt. Az orosz főváros fő útvonalain ellenőriztek a hatóságok és több mint 700 személy adatait vizsgálták meg. A 350 letartóztatott személyt az orosz bíróság pénzbüntetésre ítélte, melynek összértéke eléri a 1 millió Rubelt.

 

Több mint 6 ezer illegális bevándorlót utasítottak ki csak Moszkvából 2009 első felében

Az orosz bevándorlási törvények megsértése miatt a legsúlyosabb büntetés a pénzbírság mellet a kiutasítás. 2009 első felében csak az orosz fővárosból több mint 6 ezer embert utasítottak ki a hatóságok. A migrációs szolgálat adatai szerint Moszkvában 120 ezer bevándorló ellen indult eljárás a törvények megsértése miatt 2009 első felében. A szabálysértések miatt kiszabott bírságok összege eléri a 430 millió Rubelt. A közel száz alkalmazottat foglalkoztat a moszkvai Migrációs Szolgálat a bevándorlók ellenőrzésére.

 

- Hirdetés -

OroszHírek.hu

Sportórák és navi eszközök

- Hirdetés -

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet