Oroszország hírei

„Lada Finansz”

88

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Lada COroszországban az AvtoVaz cég és a Ruszfinanszbank közös akciót indított a „Lada Finansz” programot. Erről írt a RIA Novosztyi hírügynökség, a Vedomosztyi és több orosz napilap is. Április 15-e és július 30-a között a bankhitelt folyósít azon vásárlók számára, akik valamelyik Lada modellből vásárolnak. A vásárlók különböző futamidőket választhatnak egytől három évig. Ráadásul ez az összeg magába foglalja a cascót és az egészségbiztosítást is.

- Hirdetés -

{loadposition billboard}Az információk szerint a bank 20-21 %-os kamatot számít fel, de maga az autógyár is nyújt kedvezményt a vásárlóknak, így a kamat akár 6%-ra is csökkenhet.
A „Lada Finansz” program segítségével várhatóan július végéig több, mint tízezer Lada gépjárművet fognak értékesíteni. A program illeszkedik Putyin elnök korábbi programjához az orosz autóipar védelmében. Mint már tudósítottunk róla, az orosz autóipar védelmében Oroszország leállította a japán autók behozatalát.
Április 20-a óta hasonló programot indított el a Ford a Focus és a Mondeo modellekre koncentrálva.
Az eredmények júliusban fognak látszani, egyelőre csak annyit mondhatunk, hogy a tavalyi év tavaszi adataihoz képest 39 százalékkal csökkent a Lada eladások száma.

 

Pulóverek

- Hirdetés -

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet