Oroszország hírei

Husky kiskutyát kért és kapott egy 12 éves kislány Vlagyimir Putyintól

51

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Valóra vált egy 12 éves szibériai kislány álma, amikor egy husky kölyökkutyát kapott ajándékba Vlagyimir Putyin orosz elnöktől az újévre.

- Hirdetés -

A 12 éves Olga Marusenko levelet írt Oroszország elnökének, amelyben egy husky kiskutyát kért ajándékba. “Anyukám tudja, hogy írtam neked, de nem hiszi, hogy elolvasod a levelem” – írja Olga. A kislány és családja nemrég költözött Kazahsztánból Szibériába, ahol szerény körülmények között, albérletben élnek. Olga elmondta, hogy álma volt egy kék szemű husky kölyökkutya, de a szülei nem engedhették meg maguknak.

Az államfő nem személyesen adta át kutyust. Putyin megbízásából a szibériai Hakaszföld (Hakasz Köztársaság) vezetője adta át az ajándékot a kislánynak.

- Hirdetés -

Idén már ajándékozott kölyökkutyákat az államfő

Az orosz elnökről közismert, hogy szereti az állatokat. Legutóbb júliusban egy kirgiz kislány kapott tőle egy Újfundlandi kölyök kutyát, miután e-mailt írt az elnöknek a Közvetlen kapcsolat Vlagyimir Putyinhoz című médiaeseményen. Ezt megelőzően júniusban szintén egy kislány kapott tőle egy kölyök labradort Tula régióban.

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet