Oroszország hírei

Elhúzódhat Dzsudzsák átigazolása

68

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

FociMég nem került pont a jelenlegi legjobb magyar futballistának tartott Dzsudzsák Balázs átigazolási ügyére, amely akár a jövő hétig elhúzódhat. A játékos menedzsere, Vörösbaranyi József az nso.hu-nak csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy továbbra sem mondhat csapatnevet, de jelezte, még folynak “bizonyos tárgyalások, melyek még nem zárultak le…”.

- Hirdetés -

A holland PSV Eindhoven balszélsője az egyelőre meg nem erősített hírek szerint az orosz Anzsi Mahacskalához szerződik, s már szerdán részt is vett Rómában a szerződés aláírásához szükséges orvosi vizsgálatokon.

A játékosügynök beszélt arról is, hogy sem ő, sem pedig a játékos nem érti a hirtelen támadt gyűlölködést, ami az interneten a különböző fórumokon, közösségi oldalakon megjelenő hozzászólásokból árad. Ezekben azért bírálják Dzsudzsákot, mert ismertebb és nagyobb múltú nyugati csapatok helyett egy gazdag dagesztáni klubot választott.

“Dzsudzsák Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. – mondta Vörösbaranyi. – A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, akkor ő viseli majd a döntés következményeit is, de ez az ő ügye. Érthetetlen, hogyan csaphat át ilyen mélységes gyűlölködésbe az, ha egy magyar futballista egyik külföldi csapattól a másikhoz szerződik.”

- Hirdetés -

MTI

Csütörtökön jelenthetik be Dzsudzsák Oroszországba igazolását

Dzsudzsák Balázs Oroszországba igazol

Sportórák és navi eszközök

- Hirdetés -

Értesülj a legfrissebb hírekről azonnal!

Ez is érdekelhet