Újabb híresség szeretne orosz állampolgárságot

Ezúttal a híres olasz színésznő Ornella Muti jelentette be, hogy orosz állampolgárságot szeretne és lakást bérelt Moszkvában.

A Komszomolszkaja Pravda internetes kiadása úgy értesült, hogy az olasz színésznő háromszobás lakást bérelt a moszkvai Megváltó Krisztus-székesegyház közelében.

Muti az orosz sajtónak úgy nyilatkozott, hogy azért szeretne orosz állampolgár lenni, mert beleszeretett egy orosz férfiba, akinek a nevét nem árulta el.

Még november 6-án Alekszandr Revva előadó jelentette be, hogy Ornella Muti orosz állampogrságot szeretne és előkészítették a szükséges dokumentumokat.

Dmitrij Peszkov az orosz elnök sajtótitkára újságírói kérdésre elmondta, hogy a Kremlbe még nem érkezett meg a színésznő kérelme.

Vlagyimir Putyin orosz elnök november 3-án írta alá azt a rendeletet melynek értelmében Steven Segal amerikai színész is  orosz állampolgárságot kapott. Gérard Depardieu francia színész még 2013-ban kapta meg orosz útlevelét. Roy Jones amerikai születésű profi ökölvívó 2015-ben kapta meg az orosz állampolgárságát.

 

loading...

Ez is érdekelhet