Oroszország Hírei

Közel ötvenezer jegy már gazdára talált jövő évi labdarúgó Konföderációs Kupára

Közel ötvenezer jegyet már eladtak a jövő évi labdarúgó Konföderációs Kupára, amelynek a 2018-as világbajnokság házigazdája, Oroszország rendez.

A nemzetközi szövetség (FIFA) honlapja csütörtökön számolt be arról, hogy az elővételi szakaszban – ahol kizárólag a FIFA egyik főszponzorának, a VISA-nak a hitelkártya tulajdonosai igényelhettek belépőket – 48 504 jegy kelt el.

A közlemény szerint ezeknek a 95 százaléka a hazai drukkerekhez került, a fennmaradó részt pedig chilei, német, amerikai, mexikói, angol, spanyol, brazil, francia és ausztrál szurkolókhoz került.

A legtöbb belépőt természetesen a döntőre értékesítették, a képzeletbeli második helyen pedig a bronzmérkőzés áll.

A FIFA december 1-én nyitja meg mindenki számára a jegyvásárlást, négy nappal azt követően, hogy Kazanyban kisorsolják a csoportokat.

A 2017-es Konföderációs Kupa mérkőzéseit Moszkvában, Szentpéterváron, Szocsiban és Kazanyban rendezik június 17. és július 2. között. A mezőnyben a házigazda orosz csapaton kívül ott lesz a világbajnok német, az Európa-bajnok portugál, az Ázsia-bajnok ausztrál válogatott, valamint a Copa America-címvédő Chile, az Arany Kupa-győztes Mexikó, az óceániai térség legjobbjának számító Új-Zéland, továbbá a következő Afrikai Nemzetek Kupájának aranyérmese.

loading...
Ez is érdekelhet