The news is by your side.

Oroszország felé nyitna a Jobbik

13

Élénkítené a mezőgazdaságot és a keleti piacok felé nyitna a Jobbik – írja a teol.hu. Vona Gábor az este megtartott bátaszéki fórumon azt is elárulta, a párt kormányzati szerepre törekszik a 2010-es választás után.

- Hirdetés -

Tolna megyében, Bátaszéken kezdte őszi országjárását a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, Vona Gábor. A lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Jobbik már a jövő évi választások után szeretne komoly tényezővé válni a parlamentben, nem pedig statisztaként nézni az országban zajló eseményeket. Az Európa Parlamenti szavazás eredményei bebizonyították, hogy a nagyobb pártoknak igenis számolniuk kell a Jobbikkal.

 

Vona Gábor elmondta, hogy nem titkolt tervük a lehető legrövidebb időn belül kormányzó tényezővé előlépni, mert úgy gondolja, hogy a Magyarországot jelenleg uraló pártok sem erkölcsileg, sem szakmailag nem alkalmasak.

Azt mondta, bátran állnak a kihívások elé. A gazdasági válság lezárásának a korrupció megszüntetése lenne az egyik első lépése, illetve a nemzetközi hitelek ügyének újratárgyalását javasolják. A legfontosabb mozzanat pedig a mezőgazdaság élénkítése lenne, hiszen Magyarország természeti adottságai ezt indokolják.

- Hirdetés -

Vona Gábor szerint nyitni kéne a keleti piacok, nemcsak Oroszország, hanem Kína és India felé is. Valamint itthon is a hazai termékeket kéne előtérbe helyezni, hiszen a nyugati multinacionális vállalatok nem nézik az ország érdekeit.

 

Keress pénzt

Ez is érdekelhet