The news is by your side.

Orosz győzelem esetén Ukrajna nem vesz részt a következő Eurovízión

25

Amennyiben az Oroszországot képviselő Szergej Lazarev megnyeri az idei Eurovíziós Dalfesztivált, úgy Ukrajna nem vesz részt a jövőévi dalversenyen – közölte az ukrán állami műsorszolgáltató igazgatója Zurab Alaszanija a Facebookon.

- Hirdetés -

Az Eurovízón győztes énekes hazája ad otthont a következő dalversenynek, Oroszország 2009-ben rendezhette meg az eseményt. Ukrajna legutóbb 2014-ben hagyta ki a dalfesztivált, akkor anyagi okokra hivatkoztak.

A fogadóirodák szerint orosz győzelem várható

- Hirdetés -

Az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Oroszországot képviselő Szergej Lazarev – You Are the Only One című száma jelenleg toronymagasan a legesélyesebb a győzelemre a fogadóirodák adatai alapján. Videóklipjét már több mint 10 millióan látták a legnagyobb videómegosztón. A második helyen Ausztráliát sorolták be, míg a Magyarországot képviselő Freddie a jelenlegi lista 21. helyén szerepel.

A 33 éves Szergej Lazarev karrierje ugyanabban a gyerekegyüttesben indult, mint a t.A.T.u. együttesből ismert Jelena Katyináé és Julija Volkováé. A 64. dalversenyt május 10. és 14-e között rendezik Svédországban.

Keress pénzt

Ez is érdekelhet