Itt a legolcsóbb orosz fapados légitársaság

0

AvianovaEgy új fapados légitársaság kezdi el működését heteken belül Oroszországban, az Avianova nevű cég azt ígéri, hogy 250 Rubelért (kb. 1500Ft) árulja majd belföldi repülőjegyeket. A jegyeket 2-3 héten belül kezdik el értékesíteni, de az első járat indulásának dátumát még nem ismertették – tudta meg az Interfax. A légitársaság weboldalán az érdeklődők még csak regisztrálhatnak és így kaphatnak emailben tájékoztatást a járatokról és a jegyvásárlásról is.

- Hirdetés -

{loadposition billboard}Az új légitársaság két repülőgéppel kezdi el működését, amelyek közül az első Airbus A320-at már megkapták és már várják a második gépet, amelyik a Vunkovoi repülőtérre érkezik majd. Mindkét gépet korábban a USAirways használta és az Avianova lízingeli azokat. Hírügynökségi információk szerint az első járatok Moszkva, Szentpétervár és Szocsi között közlekednek majd.

 

Az első orosz fapados légitársaság a Sky Express marketing igazgatója elmondta, hogy az új cég első járata valószínűleg Szocsiba indul majd, de az augusztusi indulást nem tartja szerencsésnek. Egy légiközlekedési elemező szerint a nyár végi járat indítás Szocsiba ugyan még hozhat bevételt, de az augusztus végi indulást az elemző sem tartja jó ötletnek. A nyári szezon végén sok cég meg is szünteti időszakos járatait Szocsiba és úgy látszik a megmaradt légitársaságokkal kívánja felvenni a versenyt az Avianova az elemző szerint.

Az első és egyetlen orosz fapados cég idáig a Sky Express volt, amely 2007-ben alakult, ez a cég járatokat indít Moszkvából Jekatyerinburgba, Kalinyingrádba, Murmanszkba, Permbe, Rosztovbe, Szentpétervárra, Szocsiba, Tyumenybe és Cseljabinszkba.

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet